O INVESTITORIMA
NOVI KOPAONIK

Gradnja u skladu sa prirodom

Poziciju, nadmorsku visinu i oblik planinskog centra Novi Kopaonik su, posle višegodišnjih istraživačkih studija, pažljivo odabrali najveći urbanistički stručnjaci u našoj zemlji po uzoru na najbolje u svetu.

Prvobitna realizacija projekta je planirana 2008. godine, ali je zbog neusvajanja odgovarajućeg plana razvoja od strane državnih institucija i svetske ekonomske krize odlučeno da se projekat odloži. Danas, kada su se stekli svi uslovi za ostvarenje ovog velikog projekta, realizaciju je preuzeo tim dokazanih privrednika na čelu sa jednim od najvećih građevinskih preduzeća u zemlji – Power West i W.D. Concord West doo.

Privredna društva Power West i W.D. Concord West doo su do sada renovirali i izgradili veliki broj objekata širom zemlje, uključujući: Hram Svetog Save u Beogradu, Aerodrom Konstatnin Veliki Niš i Nikola Tesla Beograd, Zemunske Kapije, Dorćol Centar, Sakura Park, Naučno Tehnološki park Niš, Distributivni centar “Delhaize Serbia”, novobeogradski blok West 65 i mnoge druge stambene objekte.

Danas uzimamo delić prirode Kopaonika i vraćamo ga obogaćenim sadržajima koji su u skladu sa prirodnim ekosistemom.

Projekti tim ima viziju jednog Novog Kopaonika.

Svoje znanje i iskustvo udružili su:
1. Power West i W.D. Concord West koji su lideri u Srbiji u izgradnji stambenih i poslovinih objekata.

2. MAGNAT Real Estate Investments koji se decenijama bavi razvojem projekata u oblasti nepokretnosti, a posebno posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti,

3. Arhitektonski biro Total Design koji će ovom projektu dati poseban pečat sa savremenim dizajnom budućeg kompleksa.

INVESTIRAJTE U KUPOVINU APARTMANA NA SUNČANOJ PLANINI

NOVI KOPAONIK KOP RESORT

Novi Kopaonik - Kop Resort