PREDNOSTI NOVOG KOPAONIKA

Svi skijaši će se obradovati kada čuju da se po Prostornom planu Republike Srbije na ulazu Novog Kopaonika planira izgradnja prve stanice gondole koja će spajati Kop Resort sa vrhovima planine i skijaškim stazama. Gondola je prioritet za Skijališta Srbije, a njena realizacija će vlasnicima apartmana stvoriti dodatnu vrednost kakvu imaju samo najbolji planinski centri u čuvenim skijalištima Evrope.

Trenutno se ispred ulaza Kop Resort nalazi prva stanica ski busa, koji vodi ka vrhovima Kopaonika, što umnogome olakšava ljubiteljima skijanja odlazak i povratak sa staza bez korišćenja automobila.

 Kako će izgledati novi način života na planini?

Novi Kopaonik će biti kondominijumsko naselje polu zatvorenog tipa kao kombinacija individualne i zajedničke svojine, poput novih i modernih beogradskih naselja “West 65”, “Novi Dorćol” i Beograd na vodi, ali u planinskom stilu.

U skladu sa navedenim je planirano obezbeđenje, stalni video nadzor, kao i profesionalno održavanje.

Udobnost korisnika Kop Resort  je među vodećim prioritetima i neke od pogodnosti koje će biti korisnicima na raspolaganju su veliki broj parking mesta i garaža, dečija igrališta, bazeni, poslovni centar, spa&wellness centar, teretane na otvorenom, prodavnice i drugi sadržaji.

Atraktivan položaj Novog Kopaonika će privući mnoge turiste

U špicu sezone svi smeštajni kapaciteti na Kopaoniku budu popunjeni, potražnja je veća od kapaciteta, i u tom smislu Vam nudimo priliku da investirate u nepokretnosti od koje pored sopstvenog odmora i uživanja, možete zarađivati.

Poseban koncept održavanja, upravljanja i iznajmaljivanja apartmana, oslobađa Vas dodatnog ulaganja i problema oko izdavanja apartmana, koji će se odvijati preko jedinstvenog booking sistema za ceo Kop Resort.

Vi investirate, mi rentiramo.

Jedan od ciljeva projekta jeste da ljudima omogućimo da uživaju u netaknutoj prirodi, dok u isto vreme mogu da koriste sve privilegije savremenog života. Sigurni smo da će taj kocept privući veliki broj turista tokom cele godine, koji će znati šta da očekuju i šta dobijaju. Na taj način će biti stalni gosti Novog Kopaonika, dok će vlasnicima apartmana omogućiti brz povrat uloženih sredstava.

 

NOVE ZVEZDE SU ROĐENE

nk AURORA, nk AMBER i nk ARIA.

Kop Resort će biti kompleks polu zatvorenog tipa gde će vlasnici apartmana pored vlasništva na apartmanima učestvovati i u upravljanju i održavanju nad zajedničkim prostorom.

I faza

Podrazumeva izgradnju nedostajuće infrastrukture i tri nova objekta: nk AURORA, nk AMBER i nk ARIA.

II faza

Podrazumeva izgradnju novog trga za društvena i muzička dešavanja, i dva objekta: nk EDEN i nk TERRA.

III  faza

Podrazumeva izgradnju centralnog dela Novog Kopaonika – nk EMPERADOR, kao i sportskog centra nk MAKSIMUS.

IV  faza

Podrazumeva izgradnju apartmanskog naselja nk DREAM FOREST i kongresnog centra nk GAUDEAMUS.

 Strukture apartmana će se kretati od studija do penthausa, u površinama od 27m² do 140m², sa terasama ili izlazom na dvorište.

IMG-0c7a67b8f500e6be8a16cbb02d82282d-V

INVESTIRAJTE U KUPOVINU APARTMANA NA SUNČANOJ PLANINI

NOVI KOPAONIK KOP RESORT

Novi Kopaonik - Kop Resort